به مناسبت روز جهانی کارآفرینی زنان
صنعت فناوری بیمه (Insurtech) در حال حاضر تنها ۲درصد از صنعت بیمه را در اختیار دارد، اما آیندهای نوین و کارآمدتر برای شرکتهای سنتی و استارتاپها ارائه میدهد. این صنعت با سرعت در حال رشد است و ویژگیهای خاصی دارد. یکی از این ویژگیها تغییرات دموگرافیک در این فضاست که موجب شده است تا برخی از مهمترین نقشها در سطح جهانی به زنان اختصاص یابد؛ با ترکیب شگفتانگیزی از برندگان جوایز صنعت، نبوغ فنی و نوآوریهای تحولآفرین.
با وجود اینکه دنیای بیمه و بانکداری هنوز غالبا مردانه است، پیشرفتهایی در جذب زنان به این صنعت حاصل شده، اما پیشرفتهای شغلی همچنان محدود است.
طبق گزارش مککینزی، زنان ۴۵درصد از مشاغل ابتدایی صنعت بیمه را به خود اختصاص میدهند، اما تنها ۱۸درصد از سمتهای اجرایی سطح بالا (C-suite) را در اختیار دارند. بنابراین وقتی یک رهبر زن تأثیرگذار را میبینیم که یکی از بزرگترین شرکتهای بیمه جهان را رهبری میکند یا یکی از استارتاپهای نوپای فناوری بیمه را بنیانگذاری میکند، میتوان دلیلی برای خوشحالی یافت.
در این مقاله و به بهانه روز جهانی کارآفرینی زنان و به پاس نوآوریها و فناوریهای جدید که صنعت را دچار تحول کردهاند، به بررسی رهبران و کارآفرینان زن در صنعت بیمه و فناوریهای مالی میپردازیم.
در مقالهای که ارائه کردهایم، به بانوان پیشگام و تأثیرگذار در عرصه صنعت بیمه و اینشورتکها پرداختهایم. جای شگفتی نیست که تعداد زیادی از زنان در نقشهای مدیران میانی و کارآفرینان در این حوزه فعالیت میکنند و حضور پررنگ آنها مایه افتخار است. با این حال، تمرکز ما بر روی آن دسته از زنان الهامبخشی است که نه تنها مرزهای حرفهای را جابهجا کردهاند، بلکه دستاوردهای کلیدی و ارزشمندی را به صنعت بیمه اضافه کردهاند.
متأسفانه، محدودیتهای مقاله اجازه نمیدهد که به طور کامل و جامع به تمامی این افراد برجسته بپردازیم. با این وجود، افتخار داریم تا از زحمات و دستاوردهای تمامی بانوانی که در هر سطحی از این صنعت ارزشمند فعالیت میکنند، تقدیر کنیم. این زنان نه تنها به فعالیتهای روزمره رونق میبخشند، بلکه آیندهای روشنتر و موفقتر برای صنعت بیمه رقم میزنند.
امیدواریم با افزایش تعداد زنان مدیر و کارآفرین، شاهد تحولات مثبت و پایداری در این صنعت باشیم و الهامبخشی که این بانوان ارائه میکنند، راهگشای نسلهای آینده باشد. تلاشهای آنان نه تنها الگویی برای سایرین است، بلکه تشویقی برای سرمایهگذاری بیشتر در توانمندسازی زنان در صنعت بیمه به حساب میآید.
زنان رهبر در صنعت مالی ایران
اگر این مطلب چندین سال پیش نوشته شده بود، وقتی صحبت از «صنعت مالی» یا «فضای استارتاپی» میشد، احتمالا بیشتر افراد، چهرههای مردانه را متصور میشدند و کمتر نامهای زنان در این صنایع یادآور میشد. اما واقعیت این است که در چند سال گذشته، زنان فعالانه و باتلاشی مداوم در حال ایفای نقش رهبری هستند و بسیاری خود صاحب کسبوکار و کارآفرین شدهاند. البته در ایران هنوز حضور زنان در ردههای بالای مدیریتی و تصمیمگیریهای کلان با استانداردهای جهانی فاصله نسبتا زیادی دارد و در بسیاری بخشها شاهد کمبود حضور زنان در نقشهای تأثیرگذار هستیم.
در ادامه برخی از زنان تأثیرگذار و موفق در این صنایع را معرفی میکنیم که در سمتهای مدیران ارشد تغییرات و بهبودهای قابلتوجه و مثبتی داشتهاند و با تلاشهای خود گامهای مهمی در جهت توسعه و پیشرفت اقتصاد کشور برداشتهاند.
مینا صدیق نوحی
متخصص بیمه و مدیر اجرایی
مینا صدیق نوحی با تحصیلات عالی در زمینه علوم اقتصادی و بیمه، شامل مدرک حرفهای بیمه (ACII) معادل کارشناسی ارشد بیمه از انستیتو چارتر بیمه لندن، تجربه گستردهای در حوزه صنعت بیمه و مدیریت ریسک کسب کرده است.
وی در طول دوران حرفهای خود مسئولیتهای متعددی را در ارگانهای مختلف ایفا کرده است. بهعنوان مثال، او در موسسه بیمه متقابل کیش بهعنوان عضو هیئت مدیره و مدیرعامل، مسئولیت هدایت و مدیریت استراتژیک موسسه را بر عهده داشته است. در ادامه، در شرکت بیمه آرمان بهعنوان قائم مقام مدیرعامل فعالیت کرده و نقشی حیاتی در پیشبرد اهداف و عملیات شرکت ایفا نمود. همچنین، مینا صدیق نوحی در بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران بهعنوان عضو هیئت عامل و معاون بیمههای اتکایی، مسئول نظارت و توسعه فعالیتهای بیمه اتکایی در سطح کشور بوده است.
در مقاطع دیگری از حرفه خود، او بهعنوان مدیرکل بیمههای اتکایی باربری، کشتی و هواپیما در بیمه مرکزی، مدیریت بیمههای تخصصی در زمینه حملونقل هوایی، دریایی و باربری را بر عهده داشته است. در نهایت، مینا صدیق نوحی بهعنوان رئیس اداره قبولی از خارج در بیمه مرکزی، مسئول ارزیابی و تأسیس ارتباطات بیمهای با شرکتهای بینالمللی بوده است.
در حال حاضر، او مدیرعامل شرکت بیمه اتکایی سامان (اتکاسا) است، جایی که همچنان در نقش رهبری تحولات استراتژیک در صنعت بیمه و بهویژه در حوزه بیمههای اتکایی فعالیت میکند.
بهاره شریفیون
مدیرعامل بیمه داتکام
بهاره شریفیون، متولد ۱۳۶۲ در تهران، یکی از کارآفرینان برجسته ایرانی است. او تحصیلات خود را در رشته مهندسی الکترونیک به پایان رسانده و همچنین دارای مدرک MBA از دانشگاه صنعتی امیرکبیر است و در حال حاضر در حال گذراندن دوره DBA است.
او پس از اتمام تحصیلات در رشتههای مذکور، کار خود را در سال ۱۳۸۸ آغاز کرد و با ورود به شرکتی که در حوزه زیرساختهای ERP فعالیت داشت، نخستین گامهای حرفهای خود را برداشت.
تجربه بعدی وی در نقش مدیریت دفتر پروژه (PMO) در وزارت بازرگانی بود، جایی که توانست دانش خود را در مدیریت پروژههای بزرگ و تخصصی به کار گیرد. این موقعیت به او فرصتی داد تا مهارتهای خود را در مدیریت و برنامهریزی پروژهها تقویت کند.
پس از آن، او به عنوان مدیر برنامهریزی و تضمین کیفیت در حوزه بانکداری مشغول به کار شد. این تجربه به او کمک کرد تا درک بهتری از فضای بانکی و مالی پیدا کند و راهکارهای نوآورانهای را برای بهبود کارآیی و کیفیت خدمات بانکی پیشنهاد دهد.
در سال ۱۳۹۵، بهاره شریفیون با یک ایده نوآورانه وارد صنعت بیمه شد. او با تاسیس «بیمه دات کام»، یک پلتفرم مشاوره و استعلام آنلاین بیمه، توانست فضایی نوین برای ارائه خدمات بیمهای فراهم کند. این پروژه به دلیل کاهش پیچیدگی فرآیندهای بیمهنامه و تسهیل ارتباط مشتریان با بیمهگذاران، تاثیر قابل توجهی در این صنعت داشته است.
شریفیون با تلفیق تواناییهای مدیریتی و دانش فنی خود، و با نگاه به آینده تکنولوژی در صنعت بیمه، توانسته است اثری مثبت در این حوزه داشته باشد و به عنوان یکی از کارآفرینان پیشرو در ایران شناخته شود.
بهاره شریفیون در سال ۲۰۲۲، موفق به کسب گواهینامه INV و عضویت دائمی در فدراسیون بینالمللی انجمن مخترعان (IFIA) شد و مدال بهترین زن را در مسابقات INV دریافت کرد. در سال ۱۴۰۱ نیز از او به عنوان یکی از مدیران برتر در صنعت بیمه تقدیر به عمل آمد. او نقشهای مدیریتی مختلفی در صنعت بیمه بر عهده داشته و در توسعه کسبوکارهای نوپا به ویژه در حوزه بیمه نقش مؤثری ایفا کرده است.
هانیه کارخانه
مدیر عامل شرکت طلیعه فناوری هوشمند
«هانیه کارخانه»، مدیرعامل اینشورتک طلیعه فناوری هوشمند، دارای کارشناسی مهندسی کامپیوتر با گرایش نرمافزار و کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی از دانشگاه علم و صنعت ایران است. او با بیش از ۱۶ سال سابقه فعالیت حرفهای به عنوان مدیرعامل شرکت طلیعه فناوری هوشمند و یکی از همبنیانگذاران استارتآپهای یارا ۷۲۴ و هشتگ بیمه فعالیت دارد. این تجربه گسترده در زمینه مدیریت و فناوری، او را به یکی از مدرسان برجسته در حوزههای مرتبط قرار داده است.
اعظم هنردوست
مدیر و سرپرست بیمه اتکایی بیمه ایران معین
اعظم هنر دوست یکی از شخصیتهای برجسته و باتجربه در حوزه مالی و بیمه است. او دکتری تخصصی در رشته مالی با گرایش بیمه از دانشگاه تهران دارد. در نقشهای مدیریتی و سرپرستی مختلف در شرکتهای معتبر فعالیت داشته است. وی عضو هیئت مدیره شرکت بیمه میهن و شرکت پتروشیمی بوعلی است و به عنوان مدیرعامل موسسه خیریه تدبیر مهر کوشا نیز فعالیت میکند. در زمینههای سرمایهگذاری، او به عنوان معاون سرمایهگذاری در شرکت توسعه سرمایهگذاری سامان، مدیر پرتفوی در شرکت سرمایهگذاری دارویی تأمین، و مدیر سرمایهگذاری در گروه سرمایهگذاری مسکن و شرکت سرمایهگذاری هامون شمال نقشهای کلیدی ایفا کرده است.
علاوه بر این، اعظم هنر دوست رئیس اداره بازار سرمایه در شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس بوده و در کمیتههای ریسک و حسابرسی نقش فعالی داشته است. او دبیر کمیته ریسک گروه سرمایهگذاری مسکن و همچنین رئیس کمیته حسابرسی شرکت بیمه میهن نیز میباشد. از دیگر فعالیتهای او میتوان به عضویت در کارگروههای تخصصی بیمه انجمن مالی ایران و انجمن مهندسی مالی ایران اشاره کرد.
در حوزه آموزش، اعظم هنر دوست به تدریس دروس مالی در دانشگاه الزهرا و دانشگاه تهران پرداخته است، که نشاندهنده تعهد او به توسعه دانش و تخصص در این زمینههاست. این ترکیب از تجربههای اجرایی و آموزشی جایگاه او را به عنوان یکی از پیشروان عرصه مالی و بیمه تثبیت کرده است.
زهرا میرحسینی
معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک پاسارگاد
«زهرا میرحسینی»، متولد ۱۳۳۶، دارای مدرک دیپلم ریاضی، کارشناسی در رشته ریاضی و علوم کامپیوتر از دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد در مهندسی کامپیوتر با گرایش نرمافزار از دانشگاه صنعتی شریف است. او با بیش از ۲۶ سال تجربه کاری در بانک مرکزی، مسئولیتهای مختلفی را در زمینه فناوری اطلاعات عهدهدار بوده است.
«میرحسینی» از سال ۱۳۸۵ تا پایان ۱۳۸۸ بهعنوان عضو هیئتمدیره شرکت خدمات انفورماتیک فعالیت داشته است. همچنین، او تجربههای متعددی در سمتهای مدیریتی در شرکتهای دیگر دارد؛ از جمله نایبرئیس هیئتمدیره شرکت پرداخت نوین، عضویت در هیئتمدیره شرکت خدمات رایانه اقتصاد نوین، سمت معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات در بانک اقتصاد نوین، عضویت در هیئتمدیره شرکت داتیس آرین قشم (داتین) و نایبرئیسی هیئتمدیره شرکت پرداخت الکترونیک بانک پاسارگاد.
در دوران فعالیت «زهرا میرحسینی» در بانک پاسارگاد، تغییرات و پروژههای متعددی در زمینه خدمات و فناوریهای نوین اجرا شد. از جمله این اقدامات میتوان به بازسازی ساختار معاونت فناوری اطلاعات و نظارت بر پیمانکاران نرمافزاری با استفاده از استانداردهای جدید، راهاندازی سامانههای تحلیل و مدیریت مشتری مانند هوش کسبوکار (BI) و تحلیل ۳۶۰ درجه مشتری اشاره کرد. همچنین، پروژه بزرگی تحت عنوان «سرزمین هوشمند پاد» بهمنظور پیشبرد اکوسیستم تحول دیجیتال در بانک تعریف، تصویب و اجرایی شد. واحد تحلیل داده ایجاد شد و پروژههایی مبتنی بر هوش مصنوعی و یادگیری ماشین مانند سامانههای حفظ مشتری و تحلیل شبکههای اجتماعی به انجام رسیدند. فاز اول پروژه کشف تقلب و تخلف نیز به همراه پروژههای بانک مرکزی طبق زمانبندی مشخص آغاز شد.
همچنین در زمینه توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات، مرکز دادهای با ظرفیت ۱۲۸ رَک و یک سیستم فیبر تاریک اختصاصی راهاندازی شد. زیرساختهایی برای اینترنت اشیاء و پردازش ابری، همچنین یک فارم پردازشی گرافیکی (GPU Farm) برای پردازش هوش مصنوعی ایجاد گردید. استفاده از شبکههای نرمافزارمحور (SDN) برای افزایش کارایی شبکه و بهبود زیرساختهای امنیتی برای مقابله با تهدیدات سایبری از دیگر اقدامات قابل توجه این دوره بود.
افسانه اوضاعی
مشاور عالی مدیریت عامل بانک تجارت
«افسانه اوضاعی» متولد ۱۳۴۸، فارغالتحصیل در رشته مهندسی برق و الکترونیک، دارای کارشناسی ارشد MBA با گرایش جنرال از دانشگاه صنعتی شریف و دکتری تخصصی در رشته مدیریت کارآفرینی با گرایش کسبوکار از دانشگاه اصفهان است. او همچنین دکتری تخصصی دیگری در رشته مدیریت کارآفرینی گرایش بینالملل از دانشگاه آزاد مرکز دریافت کرده و در ادامه، پسادکتری حرفهای (Post-DBA) در رشته آیندهنگاری راهبردی را نیز گذرانده است.
در زمینه سوابق حرفهای، «اوضاعی» از سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۱ بهعنوان دبیر کمیسیون انفورماتیک شورای هماهنگی بانکها فعالیت کرده است. علاوه بر این، او در مدتزمان ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۵ در هیئتمدیره شرکت سیمرغ تجارت حضور داشته و از سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۵ نیز عضو هیئتمدیره شرکت مهندسین مشاور تجارت بوده است. از سال ۱۳۹۵ تاکنون، اوضاعی نایبرئیس هیئتمدیره شرکت تدبیرگران فناوری اطلاعات تجارت ایرانیان (تفتا) بوده است.
علاوه بر این تجربیات مدیریتی، او در کمیتههای مختلفی نیز فعالیت داشته است که شامل کمیتههای تحول اداری، امنیت اطلاعات، منابع و مصارف، بانک، بورس و بیمه، فناوری اطلاعات و خدمات الکترونیک، بانکداری شرکتی و دیگر کمیتههای تخصصی میشود. این فعالیتها نشاندهنده تجربه و توانمندی بالای او در حوزههای مختلف مدیریتی و فناوری است.
عشرت عدالت
مدیر امور فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی بانک توسعه صادرات
«عشرت عدالت»، مدیر امور فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی بانک توسعه صادرات، در سال ۱۳۵۱ به دنیا آمده و تحصیلات خود را با کسب مدرک کارشناسی علوم کامپیوتر از دانشگاه صنعتی امیرکبیر آغاز کرده است. او سپس کارشناسی ارشد در رشته ریاضی کاربردی از دانشگاه علم و صنعت ایران دریافت کرده و در ادامه، دورههای DBA و MBA را در مؤسسه آموزشی ماهان گذرانده است.
در دوران تصدی مسئولیت مدیریت امور فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی در بانک توسعه تعاون، از سال ۱۳۹۶ به بعد، «عشرت عدالت» اقدامات مهم و نوآورانهای را در راستای تحول دیجیتال بانک انجام داده است. این اقدامات شامل راهاندازی پلتفرم بانکداری باز بوده است، که به مشتریان امکان دسترسی و تعامل با خدمات بانکی از طریق اپلیکیشنهای شخص ثالث را میدهد. همچنین، ایجاد انبار داده (DW) و پیادهسازی سیستمهای هوش تجاری بهمنظور تجزیهوتحلیل دادهها و بهبود تصمیمگیریهای استراتژیک از دیگر اقدامات او بوده است.
یکی دیگر از دستاوردهای برجسته او، راهاندازی سایت بحران و پشتیبان برای تضمین استمرار خدمات در مواقع اضطراری است. این پروژه موجب بهبود تابآوری بانک در برابر بحرانها و افزایش اعتماد مشتریان به خدمات بانکی شد.
«عشرت عدالت» همچنین با مدیریت و هماهنگی جمعآوری سیستمهای سنتی و یکپارچهسازی آنها با سیستم «سفیر»، گامی بزرگ در جهت همگامسازی فناوری اطلاعات بانک با نیازهای روز صنعت بانکداری برداشته است.
از دیگر دستاوردهای او میتوان به طراحی، پیادهسازی و اخذ گواهینامه مدیریت امنیت اطلاعات ISMS (Information (Security Management System اشاره کرد که موجب ارتقای امنیت فضای مجازی بانک و حفاظت از اطلاعات حساس مشتریان شده است. راهاندازی سیستم جامع منابع انسانی و پشتیبانی نیز از دیگر اقدامات مؤثر در بهبود فرآیندهای داخلی بانک بوده که بهرهوری و رضایت شغلی کارکنان را افزایش داده است. علاوه بر این، عدالت در پیادهسازی نرمافزار صورتهای مالی بر مبنای استانداردهای International Financial Reporting Standards (IFRS) نیز نقش کلیدی ایفا کرده است، که این خود در جهت همراستایی با استانداردهای بینالمللی و شفافیت مالی بانک بوده است.
نوشآفرین مؤمنواقفی
مدیرعامل هلدینگ فناوری اطلاعات بانک تجارت
«نوشآفرین مؤمنواقفی»، زاده ۱۳۵۲، دارای مدرک کارشناسی مهندسی برق با گرایش مخابرات از دانشگاه صنعتی خواجهنصیرالدین طوسی، کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، و دکتری مدیریت کسبوکار از دانشگاه لیون فرانسه است.
در حرفهاش، برجستهترین اقدامات او شامل مدیریت طراحی و راهاندازی اولین مرکز عملیات امنیت (SOC) برای سرویسهای بانکی در ایران و همچنین استقرار زیرساخت بلاکچین برند برنا در شرکت خدمات انفورماتیک بوده است. او مسئول استقرار سیستم مدیریت ریسک سازمانی و ایجاد چارچوبها و الزامات مربوط به ریسک و امنیت اطلاعات بوده که شامل ۳۰ سند تصویبشده میشود. همچنین، «مؤمنواقفی» توانسته سیستمهای تشخیص آنلاین تقلب و پولشویی را در سرویسهای بانکی پیادهسازی کند و ارزیابی امنیتی سرویسها و شبکهها را بر اساس استانداردهای مشخص انجام دهد.
او همکاریهای قابلتوجهی با بانک مرکزی در پروژههای ملی، همچون طراحی مرکز کاشف بهعنوان CSIRT شبکه بانکی داشته است و در تدوین اسناد مربوط به رمزارز و ساختارهای انطباق، ریسک و حسابرسی در چهارچوبهای GRC فعالیت کرده است. همچنین، استقرار استانداردهای امنیت اطلاعات و تداوم کسبوکار مطابق با استانداردهای ISO22301 و ISO27001 در شرکت خدمات انفورماتیک از دیگر موفقیتهای او محسوب میشود. این پروژهها به عنوان اولین و بزرگترین دامنه استقرار با گواهی بینالمللی در کشور شناخته میشوند.
برترین زنان کارآفرین، رهبر و فعال در حوزه بیمه، اینشورتک و فناوریهای مالی
آماندا بلان[1]
مدیر عامل شرکت آویوا
«آماندا بلان» مدیر عامل گروه «آویوا»[2] است؛ پیشروترین شرکت بیمه در بریتانیا که دارای ۱۸.۵ میلیون مشتری و بیش از ۳۰۰ سال سابقه در صنعت بیمه است. او کار خود را به عنوان فارغالتحصیل در یکی از شرکتهای پیشین آویوا، یعنی Commercial Union آغاز کرد و پس از چندین نقش موفق مدیریتی در زوریخ، آکسا و Towergate Insurance در ژوئیه ۲۰۲۰ با سمت مدیرعامل به «آویوا» بازگشت. «بلان» همچنین پیش از این به عنوان رئیس انجمن بیمهگذاران بریتانیا خدمت کرده است.
به عنوان مدیرعامل، «بلان» اولویتهای «آویوا» را محدود و با موفقیت هشت کسبوکار غیرمرکزی را واگذار کرد و گروه را به تمرکز بر بازارهای اصلی خود در بریتانیا، ایرلند و کانادا به چالش کشید. اکنون، او به تغییرات زیستمحیطی متعهد است؛ «آویوا» اولین بیمهگر بزرگ در جهان بود که تا سال ۲۰۴۰ هدف کربنخنثی[3] را تعیین کرد.
«بلان» نه تنها در صدر فهرست ما قرار دارد، بلکه در فهرست ۲۵ زن تأثیرگذار فایننشال تایمز[4] در سال ۲۰۲۲ نیز شناخته شده و به عنوان شخصیت بیزنسی سال توسط ساندی تایمز[5] نیز نامگذاری شده است.
کارولینا کلینت[6]
مدیرعامل و رهبر مدیریت ریسک درContinental Europe
«کارولینا کلینت» که به عنوان چهرهای شناختهشده در صنعت بیمه است و پیشتر رئیس منطقه جنوب آمریکا AIG بوده، در سال ۲۰۱۷ به «مارش» پیوست و به عنوان مدیرعامل منطقه شمال غرب اروپا فعالیت کرد. او در اکتبر ۲۰۲۰ به عنوان رهبر مدیریت ریسک Continental Europe منصوب شد و با تیمهای محلی کار میکند تا راهحلهای استراتژیکی توسعه دهد که از مشتریان بزرگ «مارش» حمایت کرده و آنها را در مقابله با چشمانداز جهانی ریسک یاری کند. «کلینت» در حال حاضر در زمینههای مشتریمداری، نوآوری و ارتقاء پیشنهادات ارزشی فعالیت میکند و عضو کمیته اجرایی Continental Europe است.
جنیفر فیتزجرالد[7]
مدیر عامل و همبنیانگذار Policygenius
جنیفر فیتزجرالد مدیر عامل و همبنیانگذار Policygenius است، یک بازار آنلاین بیمه مستقر در ایالات متحده که به مصرفکنندگان امکان میدهد بیمههایی مانند بیمه منزل، زندگی و خودرو را پیدا کنند. او در سال ۲۰۱۳، پیش از آنکه به عنوان معاون امور مالی در شرکت مشاوره مککینزی فعالیت کند، این کسبوکار را با همکارش «فرانسوا د لام»[8] راهاندازی کرد.
از سال ۲۰۱۳، Policygenius با مدیریت «فیتزجرالد» به بیش از ۳۰ میلیون نفر در خرید بیمه کمک کرده، بالغ بر ۱۵۰ میلیارد دلار پوشش بیمهای ارائه داده و بیش از ۲۷۵ میلیون دلار از سرمایهگذاران سرمایه جذب کرده است. به خاطر موفقیتهایش، «فیتزجرالد» به عنوان برنده جایزه کارآفرین سال Ernst and Young انتخاب شده و در فهرست ۱۰۰ نفر از خلاقترین افراد کسبوکار Fast Company قرار گرفته است.
میری ساولاینن[9]
همبنیانگذار و مدیر عامل Inzmo
به عنوان همبنیانگذار و مدیر عامل یکی از ستارههای در حال ظهور فناوری بیمه اروپا، «ساولاینن» با الهام از تجربیات شخصی خود و دوستانش و به خاطر آشنایی با بازار پرهزینه اجاره مسکن در آلمان، شرکتی را راهاندازی کرد که در زمینه مالی اجاره و بیمه برای صاحبخانهها و مستأجران تخصص دارد.
«ساولاینن» به شدت تحت تأثیر نوآوری و توسعه محصولات، خدمات، یا فرآیندهای جدید در سازمانهای آیندهنگر است و در ارائه راهحلهای بیمه و فناوری بیمه تخصص دارد.
پراوینا لادوا[10]
مدیر ارشد دیجیتال و فناوری در Swiss Re
«پراوینا لادوا» مدیر ارشد دیجیتال و فناوری در شرکت بزرگ بیمه اتکایی Swiss Re است. او به عنوان یک مدیر باتجربه در صنعت، پیشتر در سمت مسئول تحول دیجیتال Swiss Re فعالیت میکرد و همچنین مدیر ارشد اطلاعات و مدیر عامل تغییرات جهانی در Barclaycard و مدیر برنامه در Abbey بوده است. او به ایجاد فرهنگی که همکاران در آن بتوانند موفق شوند، از جمله از طریق بهکارگیری فناوری، و کمک به کسبوکارها برای دستیابی به تحول سریع، علاقهمند است.
کری آن نادو[11]
همبنیانگذار و مدیر عامل Loop Insurance
«کری آن نادو» به عنوان یک کارآفرین آموزشدیده در MIT، به طور طبیعی جایگاه خود را در صنعت فناوری پیدا کرده است. او که متخصص ارزیابی ریسک و محقق سابق در مؤسسه بروکینگز[12] و Urban Institute است، در سال ۲۰۱۵ شرکت Loop را راهاندازی کرد که یک نماینده بیمه با اختیارات خاص[13] در مدیریت عمومی بیمه خودرو است و از هوش مصنوعی برای ارائه قیمت منصفانه به همگان استفاده میکند. «نادو» خود را به عنوان یک کارآفرین معرفی میکند که بر مدرنسازی سنجش ریسک تمرکز دارد.
ویکی ویلز[14]
مدیر ارشد فناوری Zego
ویکی ویلز مدیر ارشد فناوری (CTO) در شرکت فناوری بیمه یا همان شرکت اینشورتک Zego است. او از سپتامبر ۲۰۱۹ به تیم این شرکت مستقر در لندن پیوست. پیش از آن، وی در نقش مهندس ارشد بکاند برای یک بازار آنلاین مد و همچنین CTO در شرکت تولید مبلمان خانگی Opendesk فعالیت کرده بود. این یک مسیر شغلی متنوع است و او اذعان میکند که گاهی دلتنگ نوشتن کد میشود، اما هیجان و چالشهای نقش مدیر ارشد فناوری به طور کامل این حس را جبران میکند.
این مسیر شغلی نشاندهنده تجربه گسترده وی در زمینه فناوری و توسعه نرمافزار است؛ با تمرکز بر نوآوری و رشد در صنایع مختلف، از جمله بازارهای آنلاین مد و تولید مبلمان و حالا در حوزه بیمه فناوری. حضور او در Zego و تخصصش در زمینه فناوری اطلاعات، به ویژه در فرآیندهای توسعه محصول و تحول دیجیتال در صنعت بیمه، بسیار چشمگیر است.
لورا هالرایش[15]
رهبر بهینهسازی توزیع و فروش بیمه در EY Americas
«لورا هالرایش» یک رهبر خلاق در صنعت بیمه است که بیش از ۳۰ سال تجربه در رشد تجارت بیمههای تجاری و شخصی جهانی دارد. او در شیکاگو مستقر است و در سال ۲۰۱۹ به EY پیوست.
پیش از پیوستن به EY، «هالرایش» نقشهای ارشد در شرکتهایی چون Accenture، Tave Risk Management (که بعدها توسط Gallagher خریداری شد)، گروه XL در تگزاس و بیمه QBE را بر عهده داشت. او دارای مدرک کارشناسی علوم در بازرگانی از دانشگاه ایلینوی در اربانا-شمپین است.
تخصص «هالرایش» در بهینهسازی فرآیندهای توزیع و فروش در صنعت بیمه، او را به عنوان یک نیروی محرکه کلیدی در ارتقاء استراتژیها و تسهیل رشد پایدار در سازمانی که در آن مشغول به کار است، برجسته میکند. او با توانایی تحلیل بازار و پیشبینی روندها، بهبودهای چشمگیری را در عرصه بیمه به ارمغان آورده است.
کیت تری[16]
همبنیانگذار و مدیر عملیاتی (COO)در Surround Insurance
Surround Insurance یک شرکت فناوری بیمه است که به نیازهای نسل جوانتر، به ویژه نسل زد پاسخ میدهد. این شرکت که در سال ۲۰۱۸ تأسیس شده است، مجموعهای از محصولات و خدمات را ارائه میدهد که با سبک زندگی جدید و پویای این نسل هماهنگ است. Surround Insurance خدمات خود را به افرادی ارائه میدهد که در اقتصاد گیگ مشغول به کار هستند، اجارهنشین هستند، از خودروی اشتراکی استفاده میکنند یا به صورت فریلنس کار میکنند و نیاز به پوشش حمایتی دارند.
کیت تری میگوید: «بیمه حرفهای است که به مردم مربوط میشود. به همین دلیل است که این شغل برای من و بسیاری از همکاران قبلی و فعلیام یک فراخوان واقعی است.»
جانتانا کائنپراکامرای[17]
بنیانگذار و مدیر عامل شرکت Tapoly
«جانتانا کائنپراکامرای»، بنیانگذار و مدیر عامل شرکت Tapoly است؛ یک شرکت فناوری بیمه که بیمه کسبوکار را به صورت برخط و بنا به درخواست به کسبوکارهای کوچک و فریلنسرها ارائه میدهد.
«کائنپراکامرای» در تایلند بزرگ شد و در دوران کودکی با خانوادهاش به سوئد نقل مکان کرد و سپس در لندن ساکن شد. پس از یک دوره شغلی در حوزه مالی، شامل سمتهای ارشد در بانک J.P. Morgan، دویچه بانک وUBS، هنگامی که تلاش کرد برای اتاق اضافی خانهاش که در Airbnb لیست کرده بود بیمه تجاری پیدا کند، متوجه کمبودی در بازار شد و اینجا بود که Tapoly متولد شد.
به خاطر تلاشهایش، «کائنپراکامرای» به عنوان یکی از ۱۰ زن بنیانگذار برتر توسط Forbes انتخاب شده و همچنین به عنوان یکی از تأثیرگذارترین زنان در حوزه فناوری بیمه توسط مؤسسه بیمه شناخته شده است.
هیلاری اورلی هارل[18]
همبنیانگذار و مدیر عامل (CEO) شرکت Serenus AI
«هیلاری اورلی هارل»، کارآفرین برجسته و برنده جوایز متعدد صنعتی، همبنیانگذار و مدیر عامل شرکت Serenus AI است. این پلتفرم نوآورانه برای صنعت بهداشت و درمان طراحی شده است و اولین راهحل مبتنی بر هوش مصنوعی است که تصمیمگیریهای پزشکی را در مواقع بحرانی پس از تشخیص مسیرهای درمانی بیماران ممکن میسازد. این فناوری نه تنها جان انسانها را نجات میدهد، بلکه منابع ارزشمند را نیز ذخیره میکند.
شرکت Serenus AI اخیراً برنده بخش «استارتاپ AI برتر» در گزارش «Healthcare Innovation Landscape 2020» منتشر شده توسط Data Roots Labs معرفی شد. همچنین، «هارل» به عنوان یکی از ۵۸ زن تأثیرگذار در دنیای تکنولوژی شناخته شده است.
اسکای تئودورو[19]
مدیرعامل و همبنیانگذار شرکت Upcover
اسکای تئودورو مدیرعامل و همبنیانگذار اینشورتک استرالیایی Upcover است که بیمهای سریع و ساده برای صاحبان کسبوکارهای کوچک ارائه میدهد. او این شرکت را در سال ۲۰۱۹، به همراه «انیش سینها»[20]، تأسیس کرد و پیش از آن دو دوره جداگانه در زمینه بیمه شرکت زوریخ در سیدنی فعالیت داشت.
«تئودورو» که یک وکیل است، اشتیاق وافری به کسبوکارهای مستقل دارد، زیرا از همان کودکی در کسبوکارهای خانوادگیاش مشغول به کار بوده است. در نوامبر ۲۰۲۲، او بهعنوان مدیر غیر اجرایی در Insurtech Australia، انجمن صنعتی که نماینده فناوری بیمه کشور است، منصوب شد.
جنی کوهن درفلر[21]
همبنیانگذار و مدیر عامل شرکت Air Doctor
«جنی کوهن درفلر» شرکت Air Doctor را در سال ۲۰۱۸ و پس از یک تجربه ناگوار در سفری که یافتن پزشکان مناسب برای نیازهای گروهش را ناممکن دیده بود، تأسیس کرد. Air Doctor یک اپلیکیشن فناوریمحور است که به شرکتهای بیمه یک شبکه جهانی از خدمات پزشکی سرپایی ارائه میدهد و از طریق آن مشتریان میتوانند هنگام سفر به خارج از کشور به مراقبتهای پزشکی مناسب دسترسی پیدا کنند؛ چه از طریق مشاوره آنلاین و چه حضوری. این اپلیکیشن تلاش دارد تا با بهرهگیری از فناوری، فرآیند دسترسی به خدمات پزشکی در سفرهای بینالمللی را تسهیل کند.
[1] Amanda Blanc
[2] Aviva
[3] Net Zero
[4] Financial Times
[5] Sunday Times
[6] Carolina Klint
[7] Jennifer Fitzgerald
[8] Francois de Lame
[9] Meeri Savolainen
[10] Pravina Ladva
[11] Carey Anne Nadeau
[12] Brookings Institution
[13] Carey Anne Nadeau
[14] Vicky Wills
[15] Laura Hollerich
[16] Kate Terry
[17] Janthana Kaenprakhamroy
[18] Hillary Orly Harel
[19] Skye Theodorou
[20] Anish Sinha
[21] Jenny Cohen Derfler