ابتدای نشست
در ابتدای این نشست، مهندس قلاتی، مدیرعامل فناوران طی صحبتهایش اعلام کرد: فناوران از دو سال گذشته برنامهریزی گستردهای را برای بهینهسازی معماری نرمافزار و نیز بازطراحی بخشهای پیچیده در زیرسیستمهای مختلف تدارک دیده و در همین راستا اقدامات زیادی در زیرسیستمهای مختلف در مورد انتقال سورس محاسبات و Ruleهای کنترلی سیستم از لایه Database به لایه Application انجام شده است.
درصد پیشرفت و برنامههای آتی
قلاتی همچنین تأکید کرد که درصد پیشرفت این اقدامات تاکنون مابین ۶۰ تا ۷۰ درصد بوده است و فناوران با تمرکز بر این موضوع قصد دارد درصد پیشرفت اقدامات بهینهسازی سیستم را در ماههای اسفند، فروردین و اردیبهشت آتی به ۱۰۰ درصد برساند. مدیرعامل فناوران فاز بعدی پروژه بهینهسازی را ایجاد فرآیند تست اتوماتیک دانست و ابراز امیدواری کرد که فناوران تا پایان سال ۱۳۹۵ بتواند در این مورد پیشرفت اساسی داشته باشد و انجام این اقدامات باعث خواهد شد که توان عملیاتی و پاسخگویی فناوران در سال ۱۳۹۶ تا دو برابر توان فعلی افزایش یابد.
تشریح ویژگیها و انتقال دانش
در ادامه، مهندس محمدی، عضو هیئتمدیره و معاون فنی فناوران به تشریح ویژگیهای معماری جدید فناوران برای مدیران ارشد شرکتهای بیمه حاضر در نشست پرداخت. او همچنین نسبت به انتقال دانش و واگذاری بخشهای Client و سیستمهای جانبی فناوران به خود شرکتهای بیمه اعلام آمادگی کرد.
تشریح اقدامات توسعهای
مهندس خاکور، قائممقام مدیرعامل فناوران در ادامه این نشست، اقدامات صورتگرفته در راستای توسعه ساختار و فرآیندهای فناوران را تشریح کرد و وظایف سمتهای مختلف ساختار فناوران از جمله مدیریت پروژه، مدیریت محصول، کمیته تحلیل، کمیته معماری، پشتیبانی و تست را بهتفصیل برای حاضران روشن کرد.
اظهارنظر و هماندیشی
در انتهای نشست راهبردی فناوران با مدیران فناوری اطلاعات بیست شرکت بیمه طرف قرارداد، حاضران به اظهارنظر و هماندیشی در راستای بهبود هر چه بیشتر امکانات سیستم جامع بیمهگری فناوران پرداختند.