تحولی نو در صنعت بیمه؛ چگونه فناوری‌های نوظهور ساختار بیمه را دگرگون می‌کنند؟

تحولی نو در صنعت بیمه؛ چگونه فناوری‌های نوظهور ساختار بیمه را دگرگون می‌کنند؟

تعداد زیادی از جریان‌های شتابدار فناوری، در کمین دگرگون کردن ماهیت خود بیمه هستند. در رشته خودرو، ریسک از راننده به هوش مصنوعی و نرم‌افزار خودروهای خودران منتقل خواهد شد. ماهواره‌ها، پهپادها و مجموعه داده‌های لحظه‌ای به بیمه‌گران میدان دید بی‌نظیری درباره‌ی ریسک‌های پیرامون موارد بیمه می‌دهد که منجر به دقت بالاتری خواهد شد. پردازش خسارت پس از فجایع طبیعی خودکار شده و برق‌آسا و به‌طور نامحدود مقیاس‌پذیر انجام خواهد شد. صنعت بیمه‌ی عمر، بسته‌ی محصولاتی به بازار عرضه خواهد کرد که بدون وقفه پوشش بیمه‌ای را بر اساس نیازهای رو به رشد یا متغیر مشتری‌هایشان تنظیم می‌کند.

این سناریوها علمی-تخیلی نیستند. فناوری‌های پشت آن‌ها در حال حاضر موجودند و پیشنهادهای نوآورانه می‌توانند جریان غالب صنعت در دهه آینده باشند. ما در تحلیل‌مان تاثیر ۱۰ جریان شتابدار با بیشترین مزیت رقابتی مرتبط را وارسی کردیم. از این ۱۰ جریان، ۵ تای آن‌ها مترصد تغییرشکل دادن چشم‌انداز بیمه هستند: هوش مصنوعی کاربردی، زیرساخت توزیع‌شده، آینده اتصال‌پذیری، اتوماسیون سطح بالا و معماری اعتماد. همچنین رواج این فناوری‌ها بدین معناست که بیمه‌گران می‌توانند با رقابت شدید موج جدید مهاجمان دیجیتالی مقابله کنند؛ تعداد زیاد بیمه‌گرانی که بر این زمین بایر طی سه تا پنج سال گذشته تأسیس شده‌اند، شاهدی بر این مدعاست.

بازیگران برای زنده ماندن باید مدل‌های عملیاتی، محصولات و فرآیندهای اصلی خود را با واقعیت جدید وفق دهند. تمام مدیران باید تأثیر این فناوری‌ها را درک کنند و از این‌که سازمان‌هایشان برای آزادسازی پتانسیل خود موقعیت‌یابی شده‌اند، اطمینان حاصل کنند. رهبران نیاز خواهند داشت که ادراک‌ها و مدل‌های کسب‌وکار جاافتاده و محصور خود را رها کنند و روش‌های نو را برای تولید و توزیع محصولاتی بپذیرند که در بسیاری موارد از اساس محصولات متفاوتی خواهند بود.

جریان‌های فناوری، آینده‌ی صنعت بیمه را شکل می‌دهند

پنج سال گذشته شاهد پیدایش جریان‌های اساسی فناوری بوده‌ایم که تقریباً هر صنعتی را تحت تأثیر قرار می‌دهند. میزان پیشرفت‌ها و تغییر مسیرهای فناوری، محصولات و خدمات را تغییرشکل می‌دهند.

مکنزی عواملی را بررسی کرده است تا ۱۰ جریان فناوری که بیشترین اهمیت را برای مدیران در صنایع دارند، شناسایی کند (شکل ۱). ما به هر جریان و براساس نرخ رشد فناوری‌های زیرلایه‌ی جریان‌ها، امتیاز گشتاوری (momentum score) دادیم که از تحلیل دقیق و کامل شش معیار جایگزین اشتقاق یافته‌است: ثبت حق اختراع، کتاب‌های منتشرشده، میزان حضور در خبرها، گرایش‌های جستجوی برخط، جمع سرمایه‌گذاری‌های خصوصی و تعداد شرکت‌های سرمایه‌گذار.

 

 

شکل ۱: ۱۰ جریان فناوری که فرصت‌های جدیدی در صنعت ایجاد می‌کنند.

 

به‌منظور ارزیابی چگونگی تأثیر این جریان‌ها بر صنعت بیمه، ۵ جریان را معین کرده‌ایم که بسیار محتمل است تأثیری شگرف طی ۵ سال آینده داشته باشند (شکل ۲).

 

شکل ۲: ۵ جریانی که تأثیر بسزایی بر صنعت بیمه خواهند گذاشت.

هوش مصنوعی کاربردی

هرچند بسیاری از بیمه‌گران در حال تجربه هوش مصنوعی هستند، تعداد کمی واقعاً توانایی‌های خود را در سراسر سازمان گسترش داده‌اند. همزمان با رایج‌تر شدن هوش مصنوعی و تبدیل شدن «خلق الگوریتم» به کالایی متداول، بیمه‌گران خواهند توانست فرآیندهای اصلی را از اساس بازطراحی کنند تا ماهیتاً پیش‌بینی‌پذیرتر باشند. همان‌طور که فرآیندهای اساسی به هوش مصنوعی مجهز می‌شوند، توزیع، صدور، خسارت و خدمات توسط هوش مصنوعی متحول می‌شوند و در نتیجه مدل حضور انسان در چرخه (human-in-the-loop) به وجود می‌آید که بهره‌وری را افزایش می‌دهد و امکان نقطه اتصال باکیفیت‌تر با مشتری را فراهم می‌کند. بیمه‌گران هنوز باید کاملاً متوجه توانمندی‌های دارایی‌های داده‌محور از قبیل تاریخچه خسارت‌ها و تعاملات توزیع شوند. افزون بر بازطراحی فرآیندهای اساسی، بیمه‌گران و بازیگران پیشروی زیست‌بوم، از ظهور هوش مصنوعی برای تولید محصولات و خدمات بر اساس داده و تحلیل بهره خواهند برد.

زیرساخت توزیع‌شده

بیمه‌گران در سراسر دنیا با بدهی‌های فناوری چشمگیری مواجه هستند؛ همچنین با بسیاری از فرآیندهای اصلی که توسط فناوری‌های قدیمی واقع‌شده در شرکت (مانند دیتاسنتر) سنگین شده‌اند. به‌مرور که فناوری‌های ابری بالغ می‌شوند، جابجایی سریع به فناوری ابری برای همه سیستم‌های هسته‌ای (core systems) به بیمه‌گران کمک خواهد کرد که در ارائه محصولات جدید و خلق خدمات بهتر به مشتری چابک‌تر باشند. فناوری ابری همچنین برای توانمندسازی آن نوع توان محاسباتی که لازمه فهم کامل و بهره‌برداری از مجموعه داده‌های بسیار بزرگ است، حیاتی خواهد بود (مانند ده‌ها میلیون داده مربوط به موارد خسارت). همان‌طور که زیست‌بوم به توسعه در سطح جهان ادامه می‌دهد، بیمه‌گران کاملاً ابری به بهترین شکل جایگاه خود را پیدا می‌کنند تا به منزله هماهنگ‌کننده زیست‌بوم عمل نمایند – عمل‌کننده به‌مثابه یک هاب که مشتریان، توزیع‌کنندگان، اینشورتک‌ها، ارائه‌دهندگان خدمات درمانی، بیمه‌گران، بیمه‌گران اتکایی و غیره را به هم متصل می‌کنند.

آینده اتصال‌پذیری

در بسیاری از بازارها، بیمه‌گران شروع به استفاده از تله‌ماتیک برای تکامل محصول اصلی خودرویی کرده‌اند. استفاده گسترده‌تر از اینترنت اشیا (IoT) می‌تواند همان تغییرات را برای محصولاتی نظیر عمر، درمان، اموال و خطوط تجاری به همراه داشته باشد. افزایش بسامد و مشخص‌بودگی داده‌هایی که از طریق ابزارهای اینترنت اشیا به اشتراک گذاشته می‌شوند، به مشتریان کمک می‌کند که بینش دقیقی از نیازهایشان به دست آورند و به بیمه‌گران کمک می‌کند تا فهم درستی از ریسک هم در زمان عقد قرارداد و هم به طور مستمر پیدا کنند. رواج فزاینده 5G این امکان را فراهم می‌آورد که داده‌ها با تأخیر بسیار کمتر به اشتراک گذاشته شوند و بیمه‌گران خدمات لحظه‌ای به مشتریان ارائه دهند.

اتوماسیون و مجازی‌سازی سطح بالاتر

بیمه‌گران مدتی طولانی است که برای اتوماسیون فرآیندهای خود، به‌ویژه فرآیندهای اداری، سرمایه‌گذاری کرده‌اند، اما فناوری‌های نوظهور بیمه‌گران را قادر خواهند ساخت تا اساساً در ارائه محصول و خدمات بازنگری کنند. به عنوان مثال، اینترنت اشیای صنعتی پایش لحظه‌ای تجهیزات و به‌تبع آن پیش‌بینی تعمیرات موردنیاز را پیش از وقوع خسارت ممکن می‌کند. همچنین، همزاد دیجیتالی و پرینت سه‌بعدی و چهاربعدی این پتانسیل را دارند که تجربه خسارت را برای انواع مناطق آسیب فیزیکی دگرگون کنند.

معماری اعتماد

به همین ترتیب، بیمه‌گران اطلاعات و داده‌های حساس مشتریان را اداره می‌کنند و تکامل مستمر فناوری‌ها ایجاب می‌کند مشتریان حتی اطلاعات بیشتری در اختیار شرکت‌ها قرار دهند. فناوری‌های جدید شرکت‌ها را قادر می‌سازند که به‌طور مؤثری ریسک را مدیریت کنند و از داده‌های پیچیده مشتریان بهره بگیرند – گامی حیاتی در مدل بیمه‌گری «پیش‌بینی و پیشگیری» آنجا که داده‌ها به طور مستمر بین طرفین با بیمه‌گرانی که نقش فعال‌تری در جلوگیری از وقوع خسارت دارند، داد و ستد می‌شوند. همان‌طور که بلاک‌چین در صنعت بیشتر به کار می‌رود، به شرکت‌ها کمک می‌کند که داده‌های مشتریان را مؤثرتر و به روش امن و پایداری مدیریت کنند و مسائل جاری همچون مدیریت هویت و راستی‌آزمایی را ساده‌سازی کنند. امنیت «اعتماد صفر» (مدلی که در آن اعتماد مفروض نیست و داده‌ها دائماً راستی‌آزمایی می‌شوند) و رویکردهای مشابه به شرکت‌ها کمک می‌کنند که شبکه‌هایی مقاوم ایجاد کنند که در برابر حملات سایبری محافظت شوند.

چرا جریان‌های فناوری اهمیت دارند و چرا اکنون؟

جریان‌های فناوری پیش‌گفته می‌توانند برخی از کارکردهای اصلی و درون‌دادهای محصولات بیمه را از ریشه تغییر دهند. مثلاً در حوزه صدور، انبارهای خودکار (مجهز به هوش مصنوعی کاربردی و زیرساخت توزیع‌شده) می‌توانند به طور اساسی ماهیت و تمرکز پوشش غرامت کارگران را با حذف بیشترین تعداد کارگران از عملیات انبارداری تغییر دهند. تأثیر سطح بالاتر این جریان‌ها بر بیمه وقتی نمود بیشتری پیدا می‌کند که توانمندی‌های فناورانه با هم ترکیب شوند. به‌عنوان مثالی از این تأثیر چندبرابری می‌توان به ترکیب زیرساخت توزیع‌شده (همچون فناوری‌های پوشیدنی)، معماری اعتماد (برای حفظ امنیت داده‌های مربوط به سلامتی اشخاص) و هوش مصنوعی کاربردی (برای دریافت بازخورد لحظه‌ای درباره تأثیر فعالیت‌های فیزیکی بر شخص) و نحوه استفاده بیمه‌گران از این داده‌ها برای عمق دادن به پیش‌بینی‌ها و برقراری تعاملات گوناگون با بیمه‌گذار اشاره کرد. ابداعات این‌چنین می‌توانند در سرتاسر زنجیره ارزش در بیمه رخ دهند.

طبق قانون آمارا (Amara’s Law)، تأثیر کوتاه‌مدت فناوری نو را اغلب دست بالا می‌گیریم و تأثیر بلندمدت آن را دست پایین. با توجه به جریان‌های فناوری مؤثر بر بیمه، روشن نیست که این صنعت در کجای این پیوستار تأثیر قرار دارد. با فرض سرعتی که این جریان‌ها شکل گرفتند و فوران کردند (توجه کنید به افزایش سریع و در برخی موارد تصاعدی توانمندی‌های هوش مصنوعی مانند یادگیری عمیق در سه الی پنج سال گذشته)، محتمل است که از نقطه میانه‌ی پیوستار عبور و شروع به دست پایین گرفتن تأثیرات درازمدت این فناوری‌ها کرده باشیم. این جریان‌های خاص اندازه حرکت بسیار بالایی دارند (همان‌گونه که با شاخص‌ جریان‌های فناوری اندازه گرفته شد) و بازیگران قدیمی و جدید مبتکر شروع به استفاده از آن‌ها کرده‌اند و خدمات و محصولات جدیدی ارائه می‌دهند. اگرچه بسیاری از بیمه‌گران هنوز مشغول به‌روزرسانی فناوری‌های خود بوده و در مراحل آغازین سفر دیجیتالی شدن خود هستند که آن‌ها را مستعد عقب‌ماندن از بازیگران چابک‌تر می‌کند. همه این عوامل باید هشداری باشد برای مدیران بیمه که درک خود را از نحوه و زمان تأثیر این جریان‌ها بر محصولات اصلی‌شان و چشم‌انداز رقابت گسترش دهند.

سناريوهاي ممکن که محصول ترکيب و تعامل جريان‌هاي فناوري هستند

چندین سناریو بسته به بکارگیری فناوری، قانون‌گذاری دولت، ترجیحات مشتری و ابداع محصولات فناوری‌محور، می‌توان متصور بود.

اموال و مسئولیت

همزمان با اینکه این جریان‌ها به طرق مختلف می‌توانند بر روی بیمه‌های اموال و مسئولیت تأثیرگذار باشند، دو سناریو وسعت دگرگونی چشم‌انداز این‌ها را به تصویر می‌کشد:

صدور بی‌وقفه و خودکار بیمه‌نامه بیمه‌های تجاری

جریان‌های کلیدی: هوش مصنوعی کاربردی، گردآوری توزیعی داده‌ها، آینده اتصال‌پذیری و اتوماسیون سطح بالاتر

سناریو: ترکیب هوش مصنوعی کاربردی، گردآوری توزیعی داده‌ها، آینده اتصال‌پذیری و اتوماسیون سطح بالاتر بیمه‌گران را قادر خواهد ساخت تقریباً خودکار با استفاده از داده‌های دنیای واقعی و لحظه‌ای از منابع گوناگون، خطرات بیشتری را تحت پوشش قرار دهند. بیمه‌گران می‌توانند با استفاده از پهپادها، تصاویر ماهواره‌ای، بینایی کامپیوتری، هوش مصنوعی کاربردی و ابزارهای هوشمند، داده‌های متنوعی را از وسایل و سازه‌ها گردآوری کنند. تنها در چند روز، یک کاربر می‌تواند مجموعه‌ای از تصاویر راداری و پهپادی و مشخصه‌های تصاویر یک چاه نفتی را گردآوری و تدوین کرده و در کسری از ثانیه برای صدور بیمه‌نامه اطلاع‌رسانی کند. معماری اعتماد که در درون اینترنت اشیا و شبکه‌های متحرک با سرعت بالا مستقر می‌شوند، طیف گسترده‌ای از مشارکان در زنجیره ارزش در بیمه را قادر می‌سازد که داده‌ها را به روشی شفاف و امن به اشتراک بگذارند.

سود و زیان احتمالی: در نتیجه صدور دقیق‌تر بیمه‌نامه و فرآیندهای مؤثر، پیشنهاد و تمدید بیمه‌نامه بهبود چشمگیری خواهد داشت.

نمونه‌های موجود:

  • هوش پیش‌بینی‌کننده شرکت وینوارد (Winward) برای تجهیزات دریایی فهرستی برای نظارت فراهم می‌کند که ریسک‌ها را براساس شرایطی نزدیک به زمان واقعی و آخرین فعالیت‌ها ارزیابی می‌کند.
  • شرکت پشتیبانی مارسک (Maersk) یک بلاکچین دریایی با چشم‌انداز استفاده از اینترنت اشیا و قراردادهای هوشمند ساخته‌ است تا بدین‌وسیله بیمه‌نامه‌ها را به طور خودکار به‌روزرسانی کند.

تغییر اساسی در منحنی ریسک و چگونگی مدیریت آن توسط بیمه‌گران با همکاری مشتریان

جریان‌های کلیدی: اتوماسیون سطح بالاتر، هوش مصنوعی کاربردی، معماری اعتماد، زیرساخت توزیع‌شده

سناریو: وقتی درجه اتوماسیون صنایعی که به‌طور سنتی نیازمند تعداد بالای کارگر هستند افزایش می‌یابد، ماهیت ریسک بیمه‌شده تغییر خواهد کرد. یک انبار کاملاً خودکار با بازوهای روباتیک که از هوش مصنوعی کاربردی و اتوماسیون سطح بالا بهره می‌برد را در نظر بگیرید. ریسک ناشی از تهدیدات سایبری و نقص در هوش مصنوعی در مقایسه با تصادفات ناشی از خطاهای انسانی بسیار بیشتر است. در حالی که ریسک‌های جدیدی به وجود می‌آیند که به پوشش و صدور از نوعی جدید نیازمندند، ماهیت ریسک نیز تغییر خواهد کرد.

مدیریت ریسک‌های ناشی از اتومبیل‌های خودران و نیمه‌خودران، بیمه‌گران را مجبور به بازبینی در چگونگی عملکرد محصولات بیمه‌ای خودروها می‌کند. نقش بیمه‌گران که با مشارکت مشتریان و به‌کاربردن فناوری، ریسک را شناسایی کرده و کاهش می‌دهند، از پرداخت خسارت به جلوگیری از آن تغییر خواهد کرد. در بسیاری موارد، بیمه‌گران به ایجاد زیست‌بوم و بکارگیری منابع چندگانه داده‌ها نیاز خواهند داشت.

سود و زیان احتمالی: درآمد صنعت بیمه و انباشت سود به طرز چشمگیری تغییر خواهد کرد.

نمونه‌های موجود:

  • بیمه هوش مصنوعی (aiSure) مونیخ آر ای (Munich RE) یک محصول بیمه‌ای است برای فراهم‌کنندگان هوش مصنوعی که مایل به ایجاد ضمانت اجرایی با پشتیبانی بیمه هستند. به‌عنوان‌مثال، دیپ اینستینک (Deep Instinct، یک شرکت امنیت سایبری که در محصولاتش از هوش مصنوعی و یادگیری عمیق استفاده می‌کند) به مشتریان به پشتوانه بیمه‌نامه‌ای که از مونیخ آر ای خریداری کرده، در برابر باج‌افزارها تعهداتی ارائه می‌دهد.
  • آکسا (AXA’s Construction Ecosystem) داده‌هایی را از طیفی از فناوری‌ها شامل تصاویر، فناوری پوشیدنی‌ها و ابزارهای اندازه‌گیری گردآوری و تدوین می‌کند و به‌وسیله آن برای پیمانکاران شناختی منحصربه‌فرد و معیارهایی برای مدیریت ریسک در سایت‌های ساخت‌وسازشان فراهم می‌آورد.

بیمه‌های زندگی و مستمری

با فناوری و محصولات نوآورانه‌ای که برای بازتاب دادن رفتار متغیر مشتری عرضه می‌شوند، صدور بیمه‌نامه به‌جای صدور در یک مقطع زمانی خاص به امری پیوسته تبدیل خواهد شد. مدل‌هایی نظیر به اشتراک‌گذاری داده‌ها بر پایه زیست‌بوم، بیمه‌گران را با دسترسی بیشتری به اطلاعات دقیق مجهز می‌کند تا بتوانند قیمت‌گذاری و سنجش ریسک ویژه‌سازی شده‌ای را پشتیبانی کنند. ترکیب جریان‌های فناوری، بیمه‌گران را قادر خواهد ساخت که افراد را به طریقی پویا و بازخوردی پوشش دهند.

جریان‌های کلیدی: آینده اتصال‌پذیری، زیرساخت توزیع‌شده، هوش مصنوعی کاربردی، انقلاب زیستی و معماری اعتماد

سناریو: توانایی ارتباط مداوم با افراد، محصولاتی را به بار خواهد نشاند که حق بیمه، سود یا هر دو را به‌طور پویا و منظم تنظیم می‌کند. بیمه‌های عمر، محصولاتی سیال‌تر خواهند بود که افراد را قادر می‌سازد مادامی‌ که زندگی می‌کنند، حق بیمه را بپردازند. به‌عنوان‌مثال، افراد بسیاری امروزه نیاز به خرید بیمه‌نامه‌های زندگی، بیمه‌نامه‌های بیماری‌های خاص، پوشش ازکارافتادگی و پوشش درمانی طولانی‌مدت دارند تا خانواده‌های خود را به‌طور کامل در برابر مسائل پزشکی گران‌قیمت و بار مالی آن حفاظت کنند. در آینده، مرز بین انواع این بیمه‌نامه‌ها بسیار کمرنگ خواهد شد، ازآنجاکه بیمه‌گران می‌توانند پوششی چتری برای ریسک‌ها پیشنهاد دهند که برای هر فرد خاص تعریف شده‌است. افزون بر این، با پیدایش انقلاب زیستی و داروهای دقیق، بیمه‌گران می‌توانند انتظار داشته باشند که نسبت به ریسک‌های مشتری شناخت بسیار دقیق‌تری داشته باشند. امکان تفکیک محصولات سنتی برای ایجاد بسته‌های سفارشی با استانداردهای گسترده‌تر احصائی و تنظیمی که باید مناسب‌سازی شود، به وجود می‌آید.

سود و زیان احتمالی: درآمد صنعت و مخزن سود برای بیمه‌های عمر و درمان شخصی می‌تواند اساساً تغییر کند.

نمونه‌های موجود:

  • وایتالیتی (Vitality)، راهکار رفاهی در آفریقای جنوبی، با گردآوری داده‌هایی از دستگاه‌های ورزشی مشتریان، مشوق‌هایی برای رفتار بهتر منجر به سلامتی آن‌ها فراهم می‌کند و به‌طور پویا ریسک را در بازه‌های زمانی موردنظر و بر اساس میزان اهمیتی که مشتریان به سلامتی خود می‌دهند، ارزیابی می‌کند.

بازآرایی استراتژی در چشم‌انداز تکاملی

به‌مرور که این جریان‌ها شکوفا می‌شوند و آغاز به تغییر پیوسته و یکنواخت ماهیت عملیات و محصولات بیمه می‌کنند، متصدیان بیمه باید به دقت چند پرسش حیاتی را برای لحاظ کردن در تصمیمات و اقدامات خود در آینده نزدیک در نظر بگیرند:

  • این جریان‌ها چگونه بر ماهیت و ساختار سازمان تأثیر می‌گذارند؟ به چه طریقی باید کارکردها و فرآیندهای اصلی‌مان را با آن‌ها سازگار کنیم؟
  • آیا مهارت‌های چندگانه و استعداد مناسب که هم برای درک و هم برای نظارت بر این فناوری‌های جدید لازم است، در اختیار داریم؟ شکاف‌ها کجا هستند و چقدر وسیع‌اند؟
  • اگر قرار به استفاده از این فناوری‌ها باشد کدام‌یک از این استراتژی‌ها را باید پیش رو قرار دهیم: ساختن فناوری، خرید یا شراکت؟
  • نقش زیست‌بوم داده و فناوری مادامی که استراتژی عملیات، محصول و فناوری آینده را ملحوظ می‌کنیم، چیست؟ اگر مشارکت می‌کنیم، نقش ما چه باید باشد؛ مثلاً مالک زیست‌بوم، تسهیل‌گر یا مشارک؟
  • رویکرد مشتریان به تکامل فناوری‌های به اشتراک‌گذاری داده‌ها و حریم شخصی چه خواهد بود؟ کدام فناوری زیست‌بوم آن‌چنان به‌خوبی جانمایی شده‌است که می‌تواند داده‌های لازم برای دگرگونی بیمه‌گران را به دست آورد؟
  • واسطه‌گری بازیگران سنتی کجا توسط بازیگران جدید قطع می‌شود؟ و بازیگران جدید کجا برتری غیرمنصفانه‌ای مبتنی بر چگونگی ارائه محصولات و خدمات ساخته‌شده بر پایه جریان‌های فناوری خواهند داشت؟

جریان‌های فناوری برجسته‌شده در این مقاله صنعت بیمه را از سر تا پا به شدت دگرگون خواهند کرد و فرصت‌های عمده و در برخی موارد تهدیدات وجودی برای بازیگران سنتی خلق خواهند کرد. این دگرگونی‌ها در حال حاضر در جریان هستند و این یعنی بیمه‌گران برای توسعه چشم‌اندازی جاه‌طلبانه مبنی بر اینکه چگونه فناوری می‌تواند باعث صعود سازمانشان شود، باید همین امروز اقدام کنند. برای پذیرفتن امکانات جریان‌های فناوری، بیمه‌گران برنده نیروی انسانی مستعد خودشان را خواهند ساخت و جریان‌های فناوری و استلزامات کسب‌وکارشان را راهبر خود خواهند کرد و در متوقف کردن محصولات و خدمات سنتی خود مشتاق خواهند بود.

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

یازده + 12 =